Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Borussia Dortmund-Bayern Münih karşılaşması seyircisiz oynanabilir: Borussia Dortmund, satılan 67 bin bileti iptal etti

Almanya Bundesliga’nın 14. haftasında oynanacak Borussia Dortmund-Bayern Münih karşılaşmasına koronavirüs salgını gölge düşürdü. Sarı-siyahlı kulüp, maç öncesi satılan 67 bin biletin koronavirüs düzenlemeleri beklentisiyle iptal edildiğini açıkladı. 

Borussia Dortmund, Bayern Münih karşısında seyircisinden yoksun kalabilir

Almanya Bundesliga’nın 14. haftası, dev bir karşılaşmaya ev sahipliği yapacak. Lig lideri Bayern Münih, bir puan arkasında ikinci sırada yer alan Borussia Dortmund ile deplasmanda karşılaşacak. Sarı-siyahlılar, Signal Iduna Park’ta seyircileri önünde oynayacağı bu karşılaşmaya büyük önem veriyor. Ev sahibi, 67 bin rakamına ulaşarak elindeki tüm biletleri de satmayı başardı. Ancak Almanya hükümetinin koronavirüs düzenlemelerini perşembe günü (2 Aralık) açıklayacağını duyurması, stadyumu doldurmaya hazırlanan Borussia Dortmund taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Kulüp, cumartesi günü (4 Aralık) oynanacak maç öncesi 67 bin biletin yeni koronavirüs düzenlemelerinin nasıl olacağının bilinmemesi nedeniyle iptal edildiğini açıkladı. Sarı-siyahlılar, hükümetin alacağı kararın ardından biletleri yeniden satışa çıkarmayı umuyor. Öte yandan Signal Iduna Park, son iki Borussia Dortmund-Bayern Münih karşılaşmasında da seyirci ağırlayamamıştı. 

Almanya Bundesliga’da 14. hafta öncesi puan durumu:

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.