Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Türkiye’de Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep formaları giymiş olan AEK’li Stevan Jelovac, 32 yaşında hayata gözlerini yumdu


Türkiye’de Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Basketbol formaları giyen, son olarak Yunanistan’da AEK formasını terleten Sırp basketbolcu Stevan Jelovac, 32 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle takımdan ayrı idman yapan Jelovac, kasım ayı ortasında yaşadığı beyin kanaması sonucu felç geçirmişti. Atina’daki Metropolitan General Hastanesi’nde tedavi gören oyuncu, kısa bir süre önce ailesi tarafından Sırbistan’a nakledilmişti. AEK yaptığı açıklamada, 32 yaşındaki Sırp basketbolcunun hayata gözlerini yumduğunu duyurdu.

AEK’in paylaşımı:

Avrupa’da, Türkiye’den Litvanya’ya farklı ülkelerde forma giyen, Sırbistan Milli Takımı’nda da izlediğimiz Stevan Jelovac, 2011-12 sezonunda Antalya Büyükşehir Belediye, 2017-19 yılları arasında Gaziantep forması giymişti.

Gaziantep Basketbol’un paylaşımı:

Gaziantep Basketbol Genel Menajeri Boray Dai, Jelovac hakkında yaptığı açıklamada, “Samimi insandı, bizle Türkçe konuşurdu. Bugüne kadar burada forma giymiş en düzgün yabancılardan biriydi. Düzgün olmasının yanında hırslı bir oyuncuydu, bir Türk gibiydi” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.