Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Yunanistan’ın ABD ve Fransa ile yakınlaşmasının Türkiye açısından sonuçları – Emekli Büyükelçi Selim Kuneralp ile söyleşi

Türkiye’de ekonomik buhran derinleşirken, dış politikadaki gelişmeler anlaşılır şekilde gündemde geri plana düştü. Ancak bu dönemde yakın ve uzak çevremizde atılan kimi adımların, yaşanan kimi gelişmelerin gelecekte daha iyi günlere de olumsuz etkisi olması muhtemel. Bu yayında, bu bağlamda, emekli Büyükelçi Selim Kuneralp, Yunanistan’ın ABD ve Fransa ile yakınlaşmasının olası sonuçlarını değerlendirdi. Kuneralp, ABD Başkanı Biden’ın düzenlediği ve dünyadaki 192 ülkeden Türkiye hariç 110’unun davet edildiği Demokrasi Zirvesi’ne dair izlenimlerini de aktardı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.