Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

AKP Kadıköy İlçe Başkanı Fatih Kaya ile söyleşi: “Kadıköylüler Erdoğan’a olumlu bakıyor”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Kadıköy İlçe Başkanı Avukat Fatih Kaya ile Kadıköy halkının AKP’ye bakışını, AKP’nin Kadıköy’de değişen profilini ve İçişleri Bakanlığı‘nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi hakkında başlattığı “terör” teftişini konuştuk. Kadıköy’ün CHP’nin kalesi olmadığını söyleyen Kaya, “Kadıköy’de sahaya çıkmanın zorlukları var. AKP olarak Kadıköy’de sahaya çıktığımız zaman tepkilerle karşılaşıyoruz ama biz buna alışığız. Seçmen bizim başımızın tacıdır” dedi.

Kamera & kurgu: İbrahim Yayan

“Döviz kurlarındaki dalgalanma ekonomik kriz gibi gösterilmeye çalışılıyor”

Ekonomideki son gelişmeleri değerlendiren AKP Kadıköy İlçe Başkanı Fatih Kaya, döviz kurlarındaki dalgalanmanın ekonomik kriz gibi gösterilmeye çalışıldığını ancak böyle bir durumun olmadığını öne sürdü. AKP iktidara geldiği günden bu yana çok şey başardıklarını, hizmet olarak belediyelerin iyi çalıştığını belirten Kaya, Kadıköy halkının AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olumlu baktığını söyledi:

“Kadıköylü okumuş, kültürlü seçmen olarak bazı dışa yansıtılanın aksine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptıklarını olumlu buluyor. İdeolojik bakanlar dışında Kadıköylüler, cumhurbaşkanımıza teveccüh ile bakıyor.”

İBB’ye teftiş: “Kayyumla ilgili yapılması gerekeni yasalar belirler”

Kaya’ya İçişleri Bakanlığı’nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi hakkında başlattığı “terör” teftişini de sorduk. Şu an inceleme aşamasında olunduğunu, inceleme sonucunda “terörle iltisaklı” kişilerin İBB’de çalıştığı ortaya çıkarsa bundan memnun olmayacaklarını söyleyen Kaya, “Kayyumla ilgili yapılması gerekeni yasalar belirler” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.