Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kılıçdaroğlu’ndan Karamollaoğlu’na ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, koronavirüsü atlatan Karamollaoğlu’na geçmiş olsun dileklerini iletirken, iki liderin güncel siyasi gelişmeler ile Millet İttifakı’na ilişkin görüştüğü belirtildi.

Güçlendirilmiş parlamenter sisteme dönülmesi konusunda mutabakata varan ve ön çalışmayı tamamlayan Millet İttifakı’nda liderler arası görüşmeler hız kazandı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bu akşam (3 Şubat) SP lideri Temel Karamollaoğlu’nu partisinin genel merkezinde ziyaret etti.

Yaklaşık 70 dakika süren görüşmede Millet İttifakı ve güncel siyasi gelişmelerin ele alındığı öğrenildi.

Karamollaoğlu, yarın Davutoğlu ile görüşecek

Karamollaoğlu, yarın (4 Şubat) da Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile bir araya gelecek.

Liderler ne zaman bir araya gelecek?

Güçlendirilmiş parlamenter sisteme dönüşe ilişkin çalışmayı tamamlayan Millet İttifakı’nda yer alan altı siyasi partinin liderinin, kendilerine sunulacak raporun ardından bir araya gelmesi bekleniyor. Medyascope yayınında geçen pazar günü (30 Ocak) Ruşen Çakır’ın sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, liderlerin şubat ayı içinde bir araya geleceğini açıklamıştı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.