Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ahmet Davutoğlu, Gültekin Uysal ile bir araya geldi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile bir araya geldi. Davutoğlu, dün akşam (20 Ocak) da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşmüştü.

Altı muhalefet partisinin güçlendirilmiş parlamenter sistem görüşmelerinde uzlaşarak görüşmeleri tamamlamasının ardından liderler arasındaki ziyaret trafiği de hızlandı.

Dün (20 Ocak) CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile akşam yemeğinde bir araya gelen Davutoğlu, bu akşam (21 Ocak) da Ankara’daki konutunda Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal’ı ağırladı.

Davutoğlu ve Uysal, gündemdeki konulara ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Davutoğlu, geçtiğimiz hafta da Kılıçdaroğlu ve Akşener ile ayrı ayrı görüşmüştü.

Muhalefete çağrıda bulunmuştu

Davutoğlu bugün (21 Ocak) tüm siyasi parti liderlerine çağrıda bulunarak, “Herkes herkesle konuşsun, milletimiz bu kadar dertliyken, ‘bu kara günler ne zaman bitecek, ne zaman sabah uyandığımızda güne ümitle başlayacağız?’ diye kara kara düşünürken bize şahsi hesap yapmak yakışmaz. Bize kendimizi, makamlarımızı, ikbalimizi düşünmek yakışmaz” diye konuşmuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.