Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

CHP mitinginde seçmene sorduk: Kemal Kılıçdaroğlu muhalefetin cumhurbaşkanı adayı olmalı mı?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dün (14 Şubat) İzmir’de, kent tarihinin en yüksek yatırımlı projelerinden biri olan Buca Metrosu’nun temel atma törenine katıldı. Binlerce kişinin katıldığı tören miting havasında geçti. Tören öncesinde ve sonrasında konuştuğumuz CHP’li seçmenlere, altı muhalefet liderinin geçen cumartesi günü bir araya gelişini ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde muhalefetin ortak adayının kim olması gerektiğini sorduk.

Seçmenlerin bir kısmı Kılıçdaroğlu’nun adaylığına sıcak bakmazken bir kısmı ise ana muhalefet partisi genel başkanı sıfatıyla adaylığın Kılıçdaroğlu’na yakışacağını söyledi. Diğer yandan altı muhalefet partisinin ilk kez bir araya gelmesi, seçmenler tarafından olumlu karşılanıyor. Ancak masada Halkların Demokratik Partisi’nin de olması gerektiğini savunanlar da var. 

Millet’in Kaleleri video-serimizi kaçırmayın:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.