Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

#8Mart: Medyascope çalışanı kadınlar anlattı

Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Türkiye’de kadınlar, İstanbul Sözleşmesi’nden çıkılmasının ardından ilk 8 Mart’ı kutluyor. Kadınlar pek çok kentte 8 Mart için yürüyüşler düzenlerken, İstanbul Beyoğlu’nda yapılması planlanan geleneksel yürüyüşe valilik tarafından yasak getirildi.

Medyascope İstanbul muhabirleri Edanur Tanış ve Sema Kızılarslan, Medyascope Ankara muhabirleri Zelal Direkci ve Senem Büyüktanır ile Medyascope editörü ve yorumcusu Gülçin Karabağ, 8 Mart’ın kendileri için anlamını, İstanbul Sözleşmesi’nden çıkılmasına dair yorumlarını ve kadın gazeteciler olarak deneyimlerini Şükran Şençekiçer’e anlattı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.