Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Burak Bilgehan Özpek ile Ön Libero (85): İYİ Parti’yi ve merkez sağı nasıl bir gelecek bekliyor?

Ön Libero‘da bu hafta Burak Bilgehan Özpek, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Toplantısı’nda partinin A Takımı olarak nitelenen Başkanlık Divanı’nda yaşanan kritik değişiklikleri yorumladı. 2019’da Grup Başkanvekilliği görevinden alınarak Başkanlık Divanı’na alındıktan sonra Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Yavuz Ağıralioğlu‘nun yeni listede kendisine yer bulamaması, yine partinin kritik isimlerinden Koray Aydın‘ın Teşkilat Başkanlığı görevinden alınarak, önümüzdeki seçimlerde aktif rol oynayacak Siyasi İşler Başkanlığı’na getirilmesinin İYİ Parti için ne anlama geldiği değerlendiren Özpek, bu durumun merkez sağ için nasıl yankı bulacağını analiz etti.

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.