Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Serhat Güvenç yorumladı | Kaşıkçı davası kapandı, Erdoğan Riyad’a gitti: “Değerli yalnızlık” sona mı erdi?

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2018 yılında Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluğu’nda öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı davasının Riyad’a iade edilmesinden üç hafta sonra bugün Suudi Arabistan yolcusu. Türkiye’nin değerli yalnızlık politikası sona mı erdi? Ülkeler dış politikada “ahlaklı” tutum sergileyebilir mi? Yoksa ülkeler kendi çıkarlarını ön plana mı alırlar?

Kadir Has Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi, Medyascope yazarı ve yorumcusu Prof. Dr. Serhat Güvenç, Kaşıkçı davasının Riyad’a iade edilmesini, ziyaretin zamanlamasını ve Türk dış politikasında yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.