Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

CHP Diyarbakır İl Başkanı Gönül Özel: “İki milletvekili çıkaracağız”

Diyarbakır’da Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) katılımlar son dönemde artarken, CHP Diyarbakır İl Başkanı Gönül Özel, halkın umut olarak partilerini gördüğü için CHP’yi tercih ettiğini söyledi. Diyarbakır’da iki yıl önce 1,8 olan oy oranlarını bugün 12-14 bandına çıkardıklarını da söyleyen Özel, katılımların daha çok AKP’den olduğunu belirtti.

CHP Diyarbakır İl Başkanı Gönül Özel, insanların mevcut şartlar nedeniyle ekonomik olarak büyük zorluk yaşadıklarını ve umutsuz olduklarını belirterek, “İnsanlar çaresiz ve kurtuluşu, umudu CHP’de görüyor. Son dönemlerde partimize ciddi katılımlar var. Karar vermiş ve daha katılmamış aileler var. Katılımların büyük çoğunluğu ve kitlesel olanları AKP’den. HDP’deki daha çok bireysel katılımlar oluyor. Katılımlar devam edecek” diye konuştu.

Özel, Diyarbakır’da iki yıl önce oy oranı yüzde 1,8 olan CHP’nin şu anda yapılan kamuoyu araştırmalarında yüzde 12,14 bandında olduğunu da vurgulayarak, “Biz yapılacak olan seçimde Diyarbakır’dan iki milletvekili çıkarabiliriz. Bölgede CHP’nin yıllardır vekil çıkaramadığı bütün illerde artık vekiller çıkaracağız” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.