Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Spor Hafta Sonu: NBA finalleri, Galatasaray seçimi, Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko serisi, Le Mans 24 Saat, Formula 1 Azerbaycan GP ve sona eren diğer müsabakalar

Medyascope Spor Servisi Editörü Doğa Üründül, NBA finallerindeki Boston Celtics-Golden State Warriors serisinin dördüncü maçını, Galatasaray’daki ikinci Dursun Özbek dönemini, ING Basketbol Süper Ligi’ndeki Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes final serisinin üçüncü maçını, UEFA Uluslar Ligi’nde Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Lüksemburg galibiyetini, Le Mans 24 Saat Yarışları’ndaki Toyota Gazoo dominasyonunu, Formula 1’de Max Verstappen ve Sergio Perez ile Red Bull dublesini ve yol bisikletinde Criterium Dauphine’deki Roglic galibiyetini değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.