Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sarallar operasyonu: Ünlü isimler emniyete çağrıldı

İstanbul merkezli 13 ilde Sarallar suç örgütüne yönelik yapılan ve 119 kişinin gözaltına alındığı operasyonda bazı ünlü isimler de emniyete çağrıldı. Emniyete çağırılanlar arasında şarkıcı Aylin Coşkun, oyuncular Necati Şaşmaz ve Erkan Petekkaya ile futbol yorumcusu Sinan Engin’in de olduğu öğrenildi.

İstanbul merkezli 13 ilde Sarallar suç örgütü ve bağlantılı oldukları değerlendirilen şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda 119 kişi gözaltına alınmıştı.

Şüphelilerin gözaltı süresinin ikinci kez uzatma talep edildi.

 Soruşturmayla ilgili bazı ünlü isimlerin de emniyete çağırıldığı öğrenildi.

Emniyete çağırılanların arasında, şarkıcı Aylin Coşkun, oyuncular Necati Şaşmaz ve Erkan Petekkaya ile futbol yorumcusu Sinan Engin gibi isimlerin olduğu öğrenildi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.