Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Bugün Medyascope’un doğum günü: Özgür, bağımsız, çoğulcu gazetecilikte yedinci yıl

Türkiye’nin dijital haber platformu Medyascope yedi yaşına bastı. Bu yedi yıl içinde Türkiye’de başka bir yayıncılığın mümkün olduğunu gösterdik.

Yolculuğumuz 20 Ağustos 2015’te bir iPad ile başladı.

Zaman zaman hedef gösterildik, ama izleyicilerimizin aralıksız desteği sayesinde ayakta kaldık.

Bu zorlu yolculuk bugün 50 kadrolu çalışan, içerik sağlayan onlarca gönüllü, tüm Türkiye’yi kapsayan haber ağı, Ankara, İzmir ve Diyarbakır’da temsilciliklerle taçlandı.

Neyin bilgisinin nasıl üretileceği konusunda gençlerin fikirlerini önemsedik, kadınlar ve gençlerle çalışmayı önceledik.

Bu süreçte, Türkiye’de hiçbir medya kuruluşunda olmayan iki ödül ile gururlandırıldık:

Uluslararası Basın Enstitüsü’nün (IPI) “Özgür Medya Öncüsü Ödülü” ve Sınır Tanımayan Gazeteciler (RSF) ile TV5-Monde tarafından verilen “Basın Özgürlüğü Ödülü”.

Bu iki uluslararası ödülün yanı sıra, Mülkiyeliler Birliği İstanbul Şubesi de her yıl verdiği “Vefik Kitapçıgil Kamu Hizmeti Ödülü”ne 2017 yılında Medyascope’u layık gördü.

Şimdi önümüzde Türkiye’nin kaderini belirleyecek bir seçim var. Tüm gücümüzle bu seçimi, sizlere en iyi şekilde aktarmak için çalışmaya başladık.

81 ilin tamamına gideceğiz, sahada olan biteni sizlere anında aktaracağız. “Konuşan kellelerle” değil gerçek uzmanlarla yaşananların, gelişmelerin ne anlama geldiğini size anlatacağız.

Çok heyecanlıyız.

Bu süreçte de desteğinize ihtiyacımız olacak.

Yayıncılık tarzı Türkiye’de ve dünyada benzersiz olan Medyascope, ödün vermeden, haberciliğin yüz aklarından biri olmaya devam edecek.

Bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

YouTube’un KATIL butonuyla bize destek olabilirsiniz ➤ bit.ly/3Cmhqko

PATREON’dan Medyascope’a destek olabilirsiniz ➤ bit.ly/3AzBnma

Bizi izlediğiniz için teşekkür ederiz!

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.