Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Manchester United’dan dev transfer hamlesi: Kırmızı Şeytanlar, Brezilyalı yıldız futbolcu Casemiro’yu kadrosuna kattı

Premier Lig’de zor günler geçiren Manchester United, Real Madrid’in Brezilyalı yıldız futbolcusu Casemiro’yu renklerine bağladı.

Casemiro resmen Manchester United’da

Avrupa liglerinde 2022-2023 sezonu yaz transfer dönemi tüm heyecanıyla devam ediyor. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, yaptığı son hamleyle bu dönemin en ses getiren takımlarından biri oldu. Kırmızı Şeytanlar, Real Madrid’in Brezilyalı yıldız futbolcusu Casemiro’yu renklerine bağladı.

Manchester United ve Real Madrid’den yapılan açıklamalarda, Brezilyalı orta saha futbolcusunun transferi için her iki kulüp arasında anlaşma sağlandığı belirtildi. İngiliz basınında yer alan haberlere göre Manchester United, Casemiro’nun transferi için İspanyol ekibine bonuslarla birlikte 70 milyon pound civarında bir ödeme yapacak. Yıldız futbolcunun Kırmızı Şeytanlar ile 2026 yılına kadar sözleşme imzalaması bekleniyor. Real Madrid’de 2013 yılından bu yana forma giyen ve beşi UEFA Şampiyonlar Ligi, üçü lig şampiyonluğu olmak üzere 18 kupa kaldıran Casemiro, Brezilya Milli Takımı’nda ise 63 maçta görev aldı.

Real Madrid’in Casemiro’ya vedası:

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United’da ise sular durulmuyor. 2022-2023 sezonuna iki mağlubiyet ile giriş yapan United, kadro kalitesi olarak ezeli rakipleri Manchester City, Liverpool, Chelsea ve Arsenal’in oldukça gerisinde kalmış durumda. Hollandalı teknik direktör Erik ten Hag’dan da şimdiye kadar istediği verimi alamayan Kırmızı Şeytanlar, Cristiano Ronaldo krizini de bir an önce çözüme kavuşturmayı amaçlıyor. Dünyaca ünlü yıldız futbolcu, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde forma giyebilmek için takımdan ayrılmak istiyor.

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.