Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Bir Arada Yaşarız (9): İzmir Darağaç mahallesinde birlikte sanat

İzmir’de faaliyet gösteren Darağaç Sanat Kolektifi nasıl bir ihtiyaçla kuruldu? Darağaç nasıl bir mahalle? Sanatçı mahalleyle, mahalle sanatla nasıl iç içe geçti? Sanat ve mahalle nasıl bir arada yaşıyor? Mahalle nasıl bir karşılaşma alanına dönüştü? İzmir’de sanatsal faaliyet yürütmenin olanak ve zorlukları neler? 

Bir Arada Yaşarız’da bu hafta Ferhat Kentel ve Serkan Turgut, Darağaç Sanat Kolektifi kurucularından Ali Cem Doğan ve Cenkhan Aksoy ile İzmir’de faaliyetlerini sürdüren Darağaç Kolektifi’ni, mahalleliyle ilişkiyi, sokak sanatını, sanatçı kolektifi olmanın olanak ve zorluklarını tartışıyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.