Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Operasyon yöneticilerine özel (COO) sertifika programı başlıyor!

BMI Business School Istanbul tarafından düzenlenen, iş dünyası profesyonellerini üst düzey stratejik operasyon yönetimi koltuklarına hazırlamak için tasarlanmış olan “Geleceğin Lider COO’ları | Stratejik Operasyon & Tedarik Zinciri Yönetimi (COO) Sertifika Programı” 15 Ekim’de gerçekleşecek.

Program hakkında detaylı bilgi için linki ziyaret edebilirsiniz.

Günümüz dünyasında hızla değişen koşullar sebebiyle, lojistik, tedarik zinciri, depolama, dağıtım ve operasyon gibi kavramların önemi oldukça büyüdü. BMI Business School, kurumun hedeflerini gerçekleştirmesinde önemli rol alan operasyon, tedarik zinciri ve üretim stratejisi alanlarında iş dünyası profesyonellerinin yetkinliklerini geliştirmesinin yanı sıra dünyadaki güncel kavram ve olayların incelendiği COO Sertifika Programı’nın 3. dönem eğitimini başlatmaya hazırlanıyor.

Geleceğin Lider COO’ları eğitiminin amacı, operasyon yönetimi alanında deneyim sahibi ve bu alanda kariyerini geliştirmeyi hedefleyen profesyonelleri, COO rolüne hazırlamak, stratejik bakış açısına, güncel dünya trendlerine ve güçlü liderlik özelliklerine sahip COO’lar yetiştirmektir. Toplam 60 Saat sürecek olan eğitim programında katılımcılar Türkiye’nin stratejik operasyon ve tedarik zinciri alanında uzman akademisyenlerinden eğitim alıyor, ayrıca sektörün önde gelen firmalarının üst düzey coo yöneticileri ile deneyim paylaşımı ve networking seanslarında buluşuyor, operasyon & tedarik zinciri danışmanlarıyla güncel “case study” ve uygulama çalışmaları gerçekleştiriyorlar.

Sertifika programında katılımcılar, COO rolünde ihtiyaç duyacakları operasyon, tedarik zinciri, üretim ve yönetim alanlarındaki teknik bilgiler, stratejik yönetim, analiz ve planlama teknikleri hakkında güncel bilgiler, iletişim, mentorluk ve liderlik becerilerini geliştirerek, yönetim kademelerinde ihtiyaç duyacağı yetkinlikler, kurumun hedeflerine ve başarısına katkıda bulunacak operasyon, tedarik zinciri ve üretim stratejisi ve planı oluşturma yetkinlikleri ayrıca kurumun ve ekibinin operasyon & üretim alanlarında bakış açısını stratejik ve inovatif seviyeye taşımasını sağlaması gibi konularda derinlemesine eğitim görecekler.

Eğitmenleri ve katılımcılar ile eşsiz bir “networking” ortamı sunan COO Sertifika Programı, aynı zamanda liderlik ve stratejik yönetim gibi konuları da işleyerek, katılımcıları yönetici koltuğuna ısındırmayı hedefliyor.

Eğitim programına, operasyon, üretim, tedarik zinciri, satın alma, mühendislik, kalite, proje yönetimi ve benzeri alanlarda deneyimli iş dünyası profesyonellerini, üst düzey operasyon yönetimi koltuklarına hazırlamak için tasarlanmıştır. Programa ilgili alanlarda, en az 7 yıl deneyim sahibi, kurumlarında ilk-orta düzey yönetici olarak çalışan veya yönetici adayı olarak gösterilen iş dünyası profesyonelleri kabul edilmektedir. Bununla birlikte, programa kendini operasyon ve mühendislik alanlarında geliştirmek isteyen işletme sahipleri, yönetim kurulu üyeleri, genel müdürler ve satış, teknoloji, pazarlama gibi diğer departmanlardaki üst düzey yöneticilerin katılımı da kabul edilmektedir.

Programın 3. Dönem eğitmen ve konuk konuşmacı kadrosu ise gerçekten harika görünüyor; Mehmet Tanyaş (Maltepe Üniversitesi / Head of Int. Trade and Logistics Dept.), Taner Timirci (VavaCars / COO), Emel Gülşen (Nestle / Head of Supply Chain Management), Mehmet Sarıdoğan (Torun Metal / Purchasing and Logistics Manager), Dr. Öğr. Üyesi Atiye Tümenbatur(Maltepe Üniversitesi / Akademisyen), Prof. Dr. Ufuk Cebeci (İTÜ), Meltem Anıt (BMI Business School / Eğitmen), Kemal Albayrak (Perfosmart / Training & Performance Development Consultant), Bora Tanyel (Hayat Kimya / Supply Chain Director) ve daha bir çok alanında uzman eğitmen – konuk konuşmacı ile programın 3. dqönemini gerçekleştirecek.

Eğitim çevrimiçi Zoom ve Yüz yüze de Point Hotel’de, toplam 60 saat (5 Hafta sonu) boyunca gerçekleştirilecek.

Eğitim programı hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.