Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

MBA Essentials | MBA Temelleri Sertifika Programı başlıyor!

London School of Economics &  BMI Executive Education

BMI Business School ve dünyanın en prestijli okullarından London School of Economics & Political Science iş birliğiyle düzenlenen MBA Essentials | MBA Temelleri Sertifika Programı’nın yeni dönemi Kasım 2022 tarihinde başlıyor.

Program hakkında detaylı bilgi için linki ziyaret edebilirsiniz.

MBA-seviyesinde beceriler sizi sadece bir iş dünyası profesyoneli olarak geliştirmekle kalmaz, aynı zamanda uzun vadeli kariyer gelişim potansiyelinizi de arttırır. İş dünyasında MBA eğitim programlarının kazandırdığı becerilere talep artmaya devam ettikçe ve günümüz iş ortamı giderek daha rekabetçi hale geldikçe, profesyonellerin MBA seviyesinde becerileri daha kısa sürede elde ederek öne geçme ihtiyaçları da artıyor.

MBA Essentials Sertifika Programı, katılımcılarına, her türlü iş ortamında başarıya ulaştıracak, kapsamlı işletme becerileri kazandırmayı hedefler; üstelik tam zamanlı bir MBA* programına kıyasla bütçe ve zaman açısından çok daha uygun bir maliyetle. Bilgi ve teoriyi dengeleyen eğitim programı, görev aldığınız kurumlarda daha büyük bir etki yaratmanız için gerekli olan ve farklı düşünmenize olanak veren pratik beceri ve teknikleri kapsamaktadır. Böylelikle katılımcılarının, MBA seviyesindeki beceri ve teknikleri, kariyerlerine devam ederken, online olarak ve kısa zamanda zamanda geliştirme fırsatı sunar. 

LSE’nin yönetim ve muhasebe departmanı akademisyenleri tarafından hazırlanmış olan bu e-learning programı, başarılı iş kararları ve etkin liderlik için sizi güçlendirecek, üç temel iş liderliği alanına odaklanır; 

  • Stratejik İş Ortam 
  • Finansal Bilgi Seti
  • İnsan Unsuru 

* Not: Bu online eğitim programı, tam zamanlı bir MBA (işletme yüksek lisansı) derecesine eşdeğer değildir. MBA eğitiminin temellerini içeren bir sertifika programıdır. Programı başarıyla tamamlayan katılımcılar, LSE tarafından resmi yeterlilik sertifikasına hak kazanmaktadır. 

Program Hakkında

Eğitim programı, kurumlarda üst düzey yönetici koltuklarında çalışan ve yönetici adayı olarak gösterilen iş dünyası profesyonelleri için, LSE akademisyenleri tarafından özel olarak tasarlanmış bir e-learning eğitim programıdır. Dünyada yoğun ilgi gören bu programın, eğitim dili tamamen İngilizce olup 10 hafta sürecektir. Programın akademi tarafı LSE tarafından yürütülmekle beraber BMI Business School tarafından da networking seansları ve konuşmacı panelleriyle desteklenmektedir.

  • Yaklaşan Dönem: Kasım 2022
  • Program Süresi: Toplam 120 saat / 10 hafta / 3 ay
  • Gün & Saat: Self-Paced / Zaman – Mekan Bağımsız Takip Edilebilen Online Eğitim Programı
  • Lokasyon: LSE Online Campus + BMI Virtual (Zoom) Meetings
  • Program Dönemleri: Yılda 2 kez – Q2 ve Q4
  • Kontenjan: Maksimum 20 katılımcı
  • Katılımcı kitlesinde çeşitliliği gözetmek adına; başvurular sektör, seviye, departman bazında değerlendirilmektedir. 
  • Kontenjanlarımız dolduğu an itibari ile ilgili döneme kayıtlar kapanmaktadır. Katılımınızı kesinleştirmek adına erken başvuru yapmanız ve yerinizi ayırtmanız önerilmektedir.  
  • Katılımcı Profili: Programa ilgili alanlarda en az 5 yıl deneyim sahibi iş dünyası profesyonellerini kabul edilmektedir. Önceki dönemlerin katılımcı profiline ekli excel dosyasından ulaşabilirsiniz. 
  • Sertifika: Eğitime yüzde 70 oranında devam koşulunu sağlayan katılımcılar, BMI Business School tarafından hazırlanan resmi sertifikaya hak kazanacaklar. 

Programı tamamlayan katılımcılar, BMI Business School ve London School of Economics & Political Science tarafından hazırlanan 2 resmi sertifikaya hak kazanacaklardır. 

Eğitim programı hakkında daha detaylı bilgiye; https://www.bmieducation.com/executive-education/mba-sertifika-programi?utm_source=medyascope adresinden ulaşabilirsiniz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.