Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

BMI Business School iş birliği ve E&Y sponsorluğunda Kurumsal Risk Yönetimi Sertifika Programı’nın 4. dönemi başlıyor!

BMI Business SchoolParis Sorbonne Business School iş birliği ve E&Y sponsorluğunda düzenlenen “Kurumsal Risk Yönetimi Sertifika Programı” yeni dönemi tarihi belli oldu. Finans alanında deneyim sahibi iş dünyası profesyonellerini, kurumsal risk yönetimi konusunda yetkin ve stratejik kararlara yön verebilen orta ve üst düzey yöneticiler olarak geliştirmeyi hedefleyen eğitim programı, yeni dönemini kasımda gerçekleştirecek.

Program hakkında detaylı bilgi için linki ziyaret edebilirsiniz.

Kurumsal risk yönetimi, kurumların hazırlamış olduğu plan ve stratejileri sekteye uğratacak belirsizliklerin ve tehlikelerin belirlenmesi, analiz edilmesi, etkenlerin değerlendirilmesi ve buna göre önlemler alınması sürecidir. Kurumsal risk yönetimi, giderek belirsizliklerin arttığı, hızlı değişimler yaşanan günümüz iş dünyasında, kurumların başarısında kritik rol oynaması ile beraber modern yönetim anlayışının çok önemlisi bir parçası haline geldi. Kurumların operasyonel, finansal, stratejik gibi farklı açılardan karşılaşabilecekleri risklerin farkında olması, bunları kontrol edebilmesi, hatta bu riskleri doğru bir yönetim ile değere dönüştürebilmesi gerekiyor.

Programın 4. dönemi kasım ayında başlıyor

Kurumsal risk yönetimi alanında Türkiye’de kapsamlı bir eğitim programına ihtiyaç duyulduğunu tespit eden BMI Business School, risk yönetimi alanında öncü ülkeler arasında olan Fransa’nın en önemli üniversitesi Paris Sorbonne Business School ile iş birliği kurarak Kurumsal Risk Yönetimi Sertifika Programı’nı iş dünyası profesyonellerinin katılımına açtı. Uluslararası normlara uygun global ve yerel örneklerin inceleneceği eğitim modülleri ve kurumsal risk alanında önde gelen yerli ve yabancı akademisyen-konuşmacının eğitmen kadrosunda bulunduğu program 4. dönemini kasım ayında başlatıyor.

Kurumsal Risk Yönetimi ve Analizi Sertifika Programının amacı; güncel gelişmeler doğrultusunda şirketlerin karşılaştıkları riskler, bu risklerin analizi ve yönetimi konularında farkındalık kazandırmak ve kurumsal risk yönetimi konusunda yetkin ve stratejik kararlara yön verebilen orta ve üst düzey yöneticileri geliştirmek. Kurumsal risk yönetimi uluslararası kabul gören ilke, kural ve standartlar çerçevesinde örnek olaylarla ele alındığı toplam altı gün sürecek olan bu sertifika programında katılımcılara, kurumsal risk yönetimi konusunda stratejik bir bakış açısı sağlıyor. Güncel yaklaşımlar ve trendler hakkında katılımcılarını bilgilendiriyor ve uzmanlık altyapısı sağlıyor. Katılımcılara kurumlarında kurumsal risk yönetim sistem ve süreçlerini tasarlayabilecek, uygulayabilecek, değerlendirebilecek, geliştirebilecek yetkinliği kazandırmayı hedefliyor.

Eğitim çevrimiçi Zoom ve yüz yüzde Point Hotel’de, toplam 6 gün boyunca gerçekleştirilecek.

Eğitim programı hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.