Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (25 Ekim 2022): Kılıçdaroğlu’nun üslubu Altılı Masa’yı nasıl etkiliyor? Erdoğan rakip olarak gerçekten Kılıçdaroğlu’nu ister mi?

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) grup toplantıları düzenlendi.

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), Bartın’daki maden faciasını protesto etmek için 24-25 Ekim’de Antalya, Eskişehir, Kocaeli, Ankara ve İstanbul’da eylemler düzenliyor. DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu ve yönetim kurulu üyeleri bugün İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü önünde basın açıklaması yaptı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Financial Times’a yaptığı açıklamada Türkiye ile Rusya’nın “iyi komşuluk ilişkileri” içinde olduğunu söyledi. “Türkiye Hazine Bakanı, Rusya ile ekonomik bağları savundu” başlığıyla yayımlanan söyleşide Nebati, Rusya ile ilişkiler ve Merkez Bankası’na giren kaynağı belirsiz para hakkında konuştu.

“Güne Bakış”ta Gamze Elvan‘ın konukları Edgar Şar ve Alphan Telek‘ti. Yayında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun üslubu ve muhalefetin cumhurbaşkanı adayı tartışmaları konuşuldu.

Editör: Egemen Gök

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.