Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İYİ Partili Ali Kıdık’a silahlı saldırı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, İYİ Partili İBB Meclis Üyesi Ali Kıdık’ın İstanbul-Halkalı’da silahlı saldırıya uğradığını duyurdu.

İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İYİ Parti İstanbul İl Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi ve İBB Meclis Üyesi Ali Kıdık’ın İstanbul-Halkalı’da silahlı saldırıya uğradığını yazdı. Özkan, kurşunun Kıdık’a isabet etmediğini ve saldırganın olay yerinden kaçtığını aktardı.

Özkan sosyal medyadan olayı şöyle duyurdu:

“İYİ Parti İBB Meclisi Grup Sekreteri Sn. Ali Kıdık, Halkalı’da silahlı saldırıya uğradı. Saldırgan olay yerinden kaçarken aracın ön kapısına isabet eden kurşun Ali Bey’e isabet etmedi. Son dönemde benzer tehditler maalesef bana da yapılıyor.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.