Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

AKP, DEVA ve Gelecek Partilileri buluşturan düğün

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen’in oğlu Bedirhan Ekmen dün (19 Kasım) Ankara’da düzenlenen düğün töreni ile Zeynep Yiğit’le evlendi. Törene AKP, CHP, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi’nden temsilciler katıldı.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen’in oğlu Bedirhan Ekmen, Ankara-Gölbaşı İncek’te dün (19 Kasım) yapılan düğün töreni ile Zeynep Yiğit’le dünya evine girdi. Düğünde Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP), DEVA Partisi ve Gelecek Partisi yöneticileri bir araya geldi.

Düğüne eski Meclis başkanları Bülent Arınç ve Cemil Çiçek’in yanı sıra eski bakanlar Mehmet Şimşek ve Hüseyin Çelik de katıldı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Çiçek, Arınç, Çelik ve Şimşek nikah şahitleri arasındaydı.

Nikah töreninde eski AKP Diyarbakır Milletvekili İhsan Arslan da yer aldı. Törene eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı da kutlama mesajı gönderdi. Nikaha ayrıca, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere de katıldı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.