Gündem Dışı’nda bu hafta Aydın Selcen, Ukrayna Savaşı’yla değişen küresel gündemi ve Türkiye’nin dış politikasını değerlendiriyor.
Küresel gündeminin bir parçası olan iki konu odağında değerlendirmelerde bulunan Selcen, Rusya’nı Ukrayna’ya işgal girişimiyle ortaya çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Dünya beşten büyüktür” söylemi ve yine Erdoğan’ın “Ben ekonomistim” diye ortaya koyduğu daha sonra ise Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin “heterodoks ekonomi politikaları” şeklindeki açıklamalarını yorumluyor.
Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.
Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.