Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

BMI Business Etkin Yöneticilik ve Liderlik Sertifika Programı 21 Ocak 2023’te Başlıyor

Kurumların sürdürülebilir başarısı için yönetim kadrolarının sahip olduğu yetkinlikler ve liderlik becerileri, günümüzde en önemli unsur olarak gözükmektedir. Bugün yeni ve sürekli gelişen teknolojiler ile değişimin çok hızlı olması, rekabetin artması gibi nedenlerle kendini ve ekibini iyi tanıyan, ekip ve iş yönetiminde yüksek performans ve başarılı sonuçlara odaklanan, yönetimsel kararlarda etkin ve başarılı yöneticilere ihtiyaç hızla artmaktadır.

Bu eğitim programı, yöneticilere ve yönetici adaylarına, günümüz etkin yönetim tekniklerini ve liderlik yaklaşımının aktararak uygulama ve vaka analizlerine dayanan çalışmalarla katılımcıların yöneticilik ve liderlik becerilerini geliştirmeyi hedefler. Ayrıca kurumun başarısına ve stratejisine katkıda bulunan, ekibinin potansiyelini ortaya çıkartabilen ve performansını geliştirebilen, kendisinin ve ekibinin gelişimi için katkı sağlayabilen profesyoneller olarak vizyon kazandırmayı hedeflemektedir.  

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız.

Eğitim, aşağıdaki konularda katılımcılara derinlemesine bilgi ve yetkinlik kazandırmayı amaçlar;

  • Kendini & Değerlerini Tanıyarak Bireysel Liderlik Kapasitesini Keşfetme & Geliştirme, 
  • Ekip Performansının Yönetimi & Takibi için Ekibe Liderdik Becerilerinin Gelişimi, 
  • Ekibinin Potansiyelini Ortaya Çıkaratabilmek ve Geliştirebilmek için Yaklaşımının Gelişimi,
  • İşini Etkin Yönetebilmesi için Gereli olan Stratejik Bakış Açısı ve Problem Çözme Yetkinliklerini Gelişimi,

Dijital Pazarlama Eğitimi ve Sosyal Medya Yönetimi Sertifika Programı, alanında önde gelen eğitmenler ve güncel konuların işlendiği online seanslar halinde gerçekleştirilecektir. Bireysel Liderlik, Ekibe Liderlik, İşe Liderlik konularının detaylı olarak işleneceği program aynı zamanda eğitim programı enerji alanda kariyerini sürdüren katılımcıları bir araya getirerek bir “network” imkanı sunmaktadır.

Etkin Yöneticilik ve Liderlik Sertifika Programı, çevrimiçi ortamda altı gün boyunca – 36 saatlik çevrimiçi seanslar ile gerçekleştirilecektir. 21 Ocak 2023’e kadar kayıtların devam ettiği uygulamaya yönelik bir eğitim olup interaktif sınıf ortamında birebir uygulama örnekleri ve vaka çalışmaları yapılacaktır.

Etkin Yöneticilik ve Liderlik Sertifika Programı ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.