Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

BMI Business School | Finansal Yönetim Sertifika Programı 21 Ocak 2023’te başlıyor

Finansal Yönetim Sertifika Programı şirketlerdeki karar alma mekanizmasındaki ilk ve orta düzey yöneticilerin finansal rapor ve tabloları okuyup yorumlayabilmesi; faaliyet sonuçlarını analiz edebilmesi ve gerçekleşenlerle şirketin finansal hedefleri arasındaki ilişkiyi doğru şekilde kurabilmesi için gerekli finans bilgileri aktarmayı ve stratejik finans yönetimi konusunda farkındalık edinmesini amaçlar.

Ayrıca para ve sermaye piyasalarının işleyişlerini ve türlerini, bu piyasalarda fonksiyon gösteren kurumların özellikleriyle, başlıca finansal ürün ve hizmetlerin özellik ve fonksiyonlarını, finansal tüketicinin ihtiyaçları perspektifinden değerlendirerek günlük hayattan örneklerle katılımcıya aktarılmaktadır.

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız.

Eğitim aşağıdaki konularda katılımcılara derinlemesine bilgi ve yetkinlik kazandırmayı amaçlar;

  • İleri düzeyde finansmakroekonomipiyasalar hakkında bilgi sahibi olması,
  • İleri düzeyde finans terminolojisi ve finans matematiği  hakkında bilgi sahibi olması,
  • Stratejik finansal planlama & yönetim bakış açısına sahip olması,
  • İş yaşamında en çok kullanılan finansal tabloları anlayabilmesi ve yorumlayabilmesi,
  • Kurum finansman ve yatırım stratejileri için finansal ürün ve hizmetleri değerlendirebilmesi,
  • Karar süreçlerinde verilere finansal bir bakış açısı ile yaklaşabilmesi ve değerlendirebilmesi, 

Finansal Yönetim Sertifika Programı, alanında önde gelen eğitmenler ve güncel konuların işlendiği online seanslar halinde gerçekleştirilecektir. Stratejik, Analitik, Finansal Düşünme, Stratejik Finansal Analiz, Planlama & Yönetim, Finansal Yönetimde Kritik 4’lü Denklem, Ekonomi ve Fiyatlama Modelleri & Dikkat Edilmesi Gerekenler, Para ve Sermaye Piyasaları, Finansal Ürün ve Hizmetler konularının detaylı olarak işleneceği program aynı zamanda eğitim programı finans alanda kariyerini sürdüren katılımcıları bir araya getirerek bir network imkanı sunmaktadır.

Finansal Yönetim Sertifika Programı, çevrimiçi ortamda, 5 gün boyunca – 30 saatlik online seanslar ile gerçekleştirilecektir. 20 Ocak 2023 tarihine kadar kayıtların devam ettiği uygulamaya yönelik bir eğitim olup, interaktif sınıf ortamında birebir uygulama örnekleri ve vaka çalışmaları yapılacaktır.

Etkin Yöneticilik ve Liderlik Sertifika Programı ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.