Aydın Selcen ile Gündem Dışı (212): Yeni soğuk savaşta ve çokkutuplu dünyada seçim sonrası dış politika sınamaları ve fırsatları

Gündem Dışı’nın bu hafta yayınlanan bölümünde Aydın Selcen, Rusya’nın küresel, stratejik ve jeopolitik durumunu, 14 Mayıs  seçimlerinden  sonra Türkiye’de iktidar değişikliği olursa Rusya ile ilişkilerin nasıl olabileceğini değerlendirdi. Rusya’nın yeni açıkladığı 42 sayfalık diplomasi belgesinde Batı’ya karşı duruşunu da analiz eden Selcen, Finlandiya’nın NATO üyeliğini de ele aldı. Rusya’nın Hindistan ve Çin’i kendi yanına çekmesinin ve ABD’nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake’in Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaretinin de konuşulduğu Gündem Dışı, 212. bölümüyle sizlerle!

Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.

Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.