Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Yalçın Karatepe ile ParaPolitik (159): Depremzedelere kira desteği yapılmıyor

50 binden fazla sayıda vatandaşımızı kaybettiğimiz 6 Şubat tarihli Kahramanmaraş depremleri, siyasetin ve toplumun seçim sürecine girmesi nedeniyle bir hayli gündemden düşmüş görünüyor. Oysa ki yüzbinlerce vatandaş halen çadırkentlerde ve konteynerlerde yaşamaya devam ediyor. Evini kaybeden çok sayıda vatandaş ise çoğunlukla başka kentlerde ev kiralamak zorunda kaldı. Bu konuyu unutmamamız ve gündemde tutmaya devam etmemiz gerektiğini söyleyen Prof. Dr. Yalçın Karatepe, depremzedelere vaad edilen ve 12 ay süreyle ödeneceği söylenen kira yardımlarının hala ödenmediğini belirtirken, bu konuya neden halen kaynak ayrılmadığını sorguladı.

Prof. Dr. Yalçın Karatepe, ParaPolitik’te yorumluyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.