Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Süre azaldıkça tempo yükseliyor: Kılıçdaroğlu ve Erdoğan meydanlarda

Editör: Cenk Narin

Seçime 15 gün kala ittifaklar sahada. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gündoğdu Meydanı’ndaki İzmir mitingine katılacak. Medyascope Ankara muhabiri Cansu Timur aktaracak.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Eskişehir’de Odunpazarı Meydanı’nda Eskişehirlilere seslenecek. Medyascope Ankara editörü Senem Büyüktanır izleyecek.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın ortak cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Kayseri ve Isparta mitinglerine katılacak. Medyascope Yayın Yönetmeni Ruşen Çakır değerlendirecek.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün İstanbul-Beykoz’da. Medyascope muhabiri Ali Deniz Çakır izliyor.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Şanlıurfa’da yurttaşlarla bir araya gelecek. Gelişmeleri Dilek Şen aktaracak.

Prof. Dr. Tanju Tosun da seçime 15 gün kala ülke gündemini, seçim atmosferini, iktidarın ve muhalefetin son durumunu değerlendirecek.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.