Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ekrem İmamoğlu’ndan eski genel başkanlarla görüşmesine ilişkin açıklama: “Alacağımız kararlarda büyük katkılar sunacak”

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Sosyaldemokrat Halkçı Parti’nin (SHP) eski genel başkanlarıyla yaptığı görüşmeyle ilgili konuştu. İmamoğlu, “Önümüzdeki zamanlarda, alacağımız kararlarda ya da çizeceğimiz yolculukta büyük katkılar sunacağını söyleyebilirim” dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, CHP’de “değişim” tartışmaları sürerken CHP ve SHP’nin eski genel başkanlarıyla yaptığı görüşmeyle ilgili konuştu. Bugün (2 Ağustos) Ataşehir’de inşa edilecek İçerenköy Spor Tesisi’nin temel atma törenine katılan İmamoğlu, eski genel başkanlarla partinin güncel sorunlarını konuştuklarını belirtti.

İmamoğlu, “Çok faydalandım. Önümüzdeki zamanlarda, alacağımız kararlarda ya da çizeceğimiz yolculukta büyük katkılar sunacağını söyleyebilirim” dedi.

İmamoğlu şöyle devam etti:

“Her değerli fikri mutlaka gündemimize alıyoruz. Zaten meseleyi bir makam meselesinin çok ötesinde değerlendirdiğimi, ülkemizi, vatanımı, milletimi, şehrimi, 16 milyon hemşehrimi, partimi, partililerimi düşünecek ve bu konuda en sağlıklı kararı vermek zorunda olduğumuzu ben ve benim gibi düşünen insanlar zaten biliyor. Değerlendirmemiz o çerçevede olmaya devam edecektir.”

İmamoğlu, Büyükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği festivalde eski genel başkanlardan Altan Öymen, Hikmet Çetin ve SHP’nin eski genel başkanı Murat Karayalçın’la görüşmüştü.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.