Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme turu: Beşiktaş, Tirana deplasmanında – Adana Demirspor, tarih yazmak için sahada

Temsilcilerimiz, Avrupa kupalarında sahne almaya devam ediyor. Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Tirana deplasmanına konuk olacak. Adana Demirspor ise CFR Cluj’u konuk edecek.

Beşiktaş’ın rakibi Tirana

Süper Lig’de 2022-2023 sezonunu üçüncü sırada tamamlayan Beşiktaş, bu sezonki ikinci resmi maçına çıkacak. Temsilcimiz, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında deplasmanda bu akşam (3 Ağustos) Arnavutluk ekibi Tirana ile karşı karşıya gelecek. Saat 21.00’de başlayacak karşılaşma S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Jean Onana, Daniel Amertey ve Ante Rebic transferleriyle kadrosunu güçlendiren Beşiktaş, sahasında oynadığı ilk maçta Tirana’yı 3-1 mağlup etmişti. Beşiktaş’ta Cezayirli futbolcu Rachid Ghezzal, sakatlığı nedeniyle rövanş maçında forma giyemeyecek.

Beşiktaş’ın muhtemel 11’i:

Mert, Rosier, Necip, Colley, Masuaku, Amir, Onur, Salih, Gedson, Muleka, Aboubakar.

Beşiktaş, Tirana’yı elemesi halinde 3. eleme turunda Zeljeznicar (Bosna Hersek)-Neftçi (Azerbaycan) eşleşmesinin galibiyle mücadele edecek.

Adana Demirspor tarih yazmak istiyor

UEFA Konferans Ligi’ndeki diğer temsilcimiz Adana Demirspor, tarihinde ilk kez bu arenada yer alıyor. Adana Demirspor, Cluj engelini geçerek hem tur atlamak hem de tarihindeki ilk Avrupa kupası zaferini elde etmek amacında. Saat 21.00’de başlayacak mücadele, TV8.5 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Cluj deplasmanından 1-1 beraberlikle dönen Adana Demirspor, sahasında rakibini mağlup etmek istiyor. Temsilcimizin muhtemel 11’i şu şekilde:

Karacic, Svenson, Manev, Semih, Kevin, Emre, Stambouli, Yusuf, Belhanda, Akintola, Cherif

Adana Demirspor, Cluj’u elemesi halinde Osijek (Hırvatistan) – ZTE (Macaristan) eşleşmesinden gelecek takımla kozlarını paylaşacak. İki takım arasındaki ilk maçı Osijek sahasında 1-0 kazanmıştı.

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.