Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Cristiano Ronaldo böyle istedi: Al Nassr, Arap Kulüpler Şampiyonası’nda mutlu sona ulaştı

Cristiano Ronaldo’nun formasını giydiği Al Nassr, Arap Kulüpler Şampiyonası finalinde Jorge Jesus’un çalıştırdığı Al Hilal’i 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu.

Ronaldo’nun Al Nassr’ı şampiyon

Suudi Arabistan futbolu, dün (12 Ağustos) Arap Kulüpler Şampiyonası’nda final heyecanını yaşadı. Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Marcelo Brozovic ve Anderson Talisca gibi yıldızların formasını giydiği Al Nassr, Jorge Jesus’un çalıştırdığı Al Hilal ile kozlarını paylaştı.

Kalidou Koulibaly, Malcom ve Sergei Milinkovic Savic gibi isimlerin yer aldığı Al Hilal, 51. dakikada Michael’in attığı golle öne geçti. Abdulelah Al-Amri’nin 71. dakikada kırmızı kart görmesiyle Al Hilal, büyük bir avantaj daha ele geçirdi. Ancak bu dakikadan sonra sahneye Cristiano Ronaldo çıktı. 74. dakikada skorda dengeyi sağlayan Portekizli yıldız, müsabakayı uzatmalara götürdü.

Cristiano Ronaldo, uzatmalara giden maçın 98. dakikasında yine sahneye çıktı ve skoru 2-1’e getiren golü kaydetti.

Al Nassr, 10 kişi kaldığı maçta Cristiano Ronaldo’nun golleriyle güldü. Al Nassr, rakibini 2-1 mağlup ederek Arap Kulüpler Şampiyonası şampiyonu oldu.

Anderson Talisca, Al Nassr’ın şampiyonluğu sonrası sahanın ortasına bayrak dikmeye çalışırken kavga çıktı.

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.