Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Bundesliga 101: Altıncı haftanın ardından | Leipzig, Bayern Münih’i elinden kaçırdı – Bayer Leverkusen zorlanmasına rağmen kazandı

Almanya futbolunun en üst düzey ligi Bundesliga’da 2023/2024 sezonu altıncı hafta maçları geride kaldı. Medyascope Spor Servisi’nin podcasti “Bundesliga 101″de Öner Tavtay ve Gencer Konur, 2-0 geriye düştüğü Leipzig deplasmanında bir puanı almayı başaran Bayern’i, son dönemin formda takımı Hoffenheim’ı deplasmanda yenen Dortmund’u, Köln deplasmanından da galip dönerek 2.sıraya yerleşen Stuttgart’ı, sonunda şeytanın bacağını kırarak ilk galibiyetini alan Darmstadt’ı ve etkisiz oynamasına rağmen net skorla Mainz’ı mağlup eden Leverkusen’i konuştu.

Program Detayı:

– Haftanın önemli maçları

– Bayern ile Leipzig’in kapışması

– Leverkusen’in kötü futbola rağmen kazanması

– Mainz ve Köln’deki önlenemeyen kötü gidiş

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.