Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Şehir Hepimizin (358): Şehirlerin 50 yıllık gelişimi

Şehirlerin 50 yıllık gelişim tarihini Sibel Bülay, deneyimli bir şehir uzmanı ve BM-Habitat’ın kıdemli politika ve planlama danışmanı Nicholas You’ya sordu.1996 Yılında İstanbul’da düzenlenen Habitat II Konferansı’nın yöneticisi olarak da görev yapan You, BM-Habitat Dünya Kentsel Kampanyası Yürütme Komitesi’nin kurucusu ve onursal başkanı, Kentsel Strateji Başkanı. Ayrıca Küresel Şehirler İşbirliği’nin eş başkanı, Citiscope, Huairou Komisyonu ve Joslyn Sürdürülebilir Topluluklar Enstitüsü’nün yönetim kurulu üyesidir. Merkezi ve yerel yönetimlere, sanayi ve sivil toplum kuruluşlarına stratejik planlama ve yönetişim konularında düzenli olarak danışmanlık yapmaktadır. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.