Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Murat Yetkin yazdı: İyi ki Biden var, iyi ki Putin, Şevki Yılmaz, Halil Konakçı var

Gazeteci Murat Yetkin, YetkinReport’ta yayımladığı son yazısında, ABD Başkanı Joe Biden, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kadir Mısıroğlu, Şevki Yılmaz ve Halil Konakçı için “İyi ki varlar” dedi ve bu isimler sayesinde bazı şeylerin kıymetinin daha iyi anlaşıldığını vurguladı.

Yetkin, ABD Başkanı Joe Biden’ın 27 Şubat’ta NBC televizyonunda söylediği “Ben bir Siyonistim. İsrail olmasaydı dünyada tek bir Yahudi bile güvende olmazdı” sözlerini hatırlattı ve şöyle devam etti: “Sunucu Seth Meyers sormadı, İsrail’in ve Yahudilerin güvende olması için Filistinlilerin öldürülmesi ve evsiz, yurtsuz bırakılması mı gerektiğini.”

Yetkin, Kadir Mısıroğlu’nun “Keşke Yunan kazansaydı. Ne Hilafet yıkılırdı ne Şeriat” sözlerine değindi, “Mısıroğlu bize Kurtuluş Savaşı’nın sadece işgalci güçlere değil, onların gönüllü işbirlikçilerine karşı kazanılmış bir iç savaş niteliğini de hatırlattı” diye yazdı.

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen Halil Konakçı’nın sözlerine de vurgu yapan Yetkin, “Şevki Yılmaz ile el ele fotoğraflarını gördüğümüz Diyanet İşleri Başkanlığı personeli, imam Konakçı’ya adeta her şey serbest. Cumhuriyet düşmanlığı da Atatürk düşmanlığı da kadın düşmanlığı da. Milletvekillerinde olmayan dokunulmazlığa sahip” diye yazdı.

Yazının tamamını okumak için tıklayın.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.