Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Premier Bundesliga 101: Milli ara | İngiltere’ye Brezilya çelmesi – Southgate’in Maguire sevgisi – Almanya’nın Fransa zaferi – Florian Wirtz’in potansiyeli

Almanya futbolunun en üst düzey ligi Bundesliga ve İngiltere Premier Lig’de 2023/2024 sezonu dördüncü milli arayla devam ediyor. Medyascope Spor Servisi’nin podcasti “Premeir Bundesliga 101″de yeni formatıyla Öner Tavtay ve Uğurcan Kanca, İngiltere’yi Wembley deplasmanında yenen Brezilya’yı, Soutgate’in Maguire’dan vazgeçmeyen tavrını, Fransa karşısında kazanmayı başaran Almanya’yı, etkili taktikleriyle Fransa’yı mağlup eden Nagelsmann’ı ve maçın yıldızı olan Almanya’nın muhteşem yeni yeteneği Wirtz’i konuştu.

Program Detayı:

– İngiltere-Brezilya ve Fransa-Almanya maçları

– Brezilya’nın eksik kadroya rağmen başarılı taktiği

– Nagelsmann’ın Mbappe’ye aldığı önlemler

– Florian Wirtz’in Almanya hücumundaki önemi

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.