CHP’nin ilk kez kazandığı Manisa’da yüzde 57 ile Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ferdi Zeyrek, belediye kasasının boşaltıldığını bir videoyla duyurdu. Savcılığa giderek suç duyurusunda bulunan Zeyrek, eski belediye başkanı MHP’li Cengiz Ergün’ün belediyeye gelerek MASKİ’den 130 milyon TL, büyükşehir bütçesinden ise 480 milyon TL ödeme yapmaya çalıştığını söyledi.
Bize destek olun
Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor.
Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.