Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Murat Yetkin cevaplıyor: AKP içerisinde “FETÖ” operasyonu olursa neler olur?

Hürriyet Daily News Genel Yayın Yönetmeni ve Hürriyet Gazetesi yazarı Murat Yetkin 22 Eylül 2016 Perşembe günü kaleme aldığı yazıda, AKP’nin kendi içerisinde yapacağı olası bir Gülen Cemaati operasyonunda taşıdığı üç riskten bahsetti. Biz de bu yazıya istinaden Murat Yetkin ile söz konusu riskleri konuştuk. Aşağıdaki bardan kendisiyle yaptığımız telefon görüşmesini dinleyebilirsiniz.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/284097554″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.