Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Uluslararası Kısakes Kısa Film festivalinde ödüller sahiplerini buldu

27-30 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Kısakes Kısa Film festivali, düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Festival kapsamında “Beş dakikada Beşiktaş” ve “Ünivizyon” olmak üzere iki yarışma düzenlenmişti.

1

Beş dakikada Beşiktaş

“Beş dakikada Beşiktaş” yarışmasında Birincilik ödülü “Semt’in Sesi” filmi ile İlker Ergün’ün oldu. “Kurutulmuş Bahçe” filmi ile Ferhatcan Mekik İkincilik ve Jüri Özel ödülü alırken, üçüncülük ödülü “Beşiktaş’ta Zaman” filmi ile Mehmet Ali Poyraz kazandı. Yarışma kapsamında verilen ekip özel ödülünü “Vertigo” filmi ile Ozan Kaçmaz’a verildi.

Arkadaşımız Ferhatcan Mekik
Arkadaşımız Ferhatcan Mekik

Ünivizyon

“Ünivizyon“ yarışmasında En İyi Dram ödülünü “Olia” filmi ile Tania Cattebeke Laconich (Paraguay), En İyi Animasyon ödülünü ise “Prey” filmi ile Fil Laurence Verheijen (Belçika) kazandı. Jüri Özel ödülünü Ürdün’lü yönetmen Hussam İsmail “Unfinished Tales: Fool’s Paradise” ile alırken, Special Mention ödülünü Zora Rux (Almanya) “What Happens In Your Brain If You See A German Word Like …?” ile aldı. Matthew Crawford (İngiltere) “Pink” filmi ile Ekip Özel ödülünün sahibi olurken, Jordan Hendrickson (ABD) “The Giving Tree” ile İzleyici Özel ödülünü aldı.

3

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.