Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ankara Ticaret Odası başkanı istifa etti

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Üyesi 11 kişiden 8’i dün gece verdikleri istifa dilekçesi ile istifa etmişti. Bunun dışında  5 yedek yönetim kurulu üyesi de daha sonra istifa etmişti.

ATO Başkanı Salih Bezci, sabah saatlerinde “Bugün saat 14.00’da ATO Meclis toplantısı başlayacak. Bu toplantıda Meclis Üyelerine durumu aktaracağım. Ben de istifa edip etmeyeceğime ilişkin kararımı toplantıda açıklayacağım.” şeklinde konuşmuştu.

ato-salih-bezci
Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci

İstifa eden yönetim kurulu üyeleri şu şekilde:

ATO başkanı Salih Bezci, Ferhat Ertürk, İbrahim Uyanık, Galip Yeşilbaş, Hıfzı Kuruşa, Koray Güngör, Murat Ali Akman, Recai Kesimal ve Şanal Erdoğan Yıldırım.

İstifa etmeyen isimler:

Mehmet Aypek, Turhan Yılmaz

Osman Gökçek iddiaları

Hürriyet Gazetesin’den Aysel Alp’in haberine ve Ankara’daki kulislere göre, Bezci’nin istifası halinde başkanlık koltuğu için en güçlü aday Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek.

gok

Osman Gökçek ”ATO Başkanlığı’na aday mısınız?” sorusuna “Meclis toplantısından önce bir şey söylemem doğru olmaz. Toplantı çıkışında kamuoyuna bir açıklama yapacağım” şeklinde konuşmuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.