Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ankara Katliamı Davası başladı

10 Ekim Ankara Katliamı Davası 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülüyor. Duruşmaya yedincisi Sincan, beşi Antep’ten gelen 12 tutuklu, 2 tutuksuz sanık getirildi. CMK’dan atanan 10 sanık avukatı ise sanıkları savunmayı reddederek dosyadan çekildi

screen-shot-2016-11-07-at-16-51-44

Duruşma öncesi adliye önünde yapılan basın açıklamasında 10 Ekim Barış ve Dayanışma Derneği Eş Başkanı Mehtap Sakinci Coşkun konuştu. Coşkun adalet talebini yinelerken, kamu görevlilerin de davada yargılanması gerektiğini vurguladı

Duruşma sırasında müştekilerin ve sanıkların kimlik tespiti yapıldı, iddianame okundu. Gün boyu çeşitli sivil toplum örgütlerinden kişiler adliye önünde sloganlarla nöbet tuttu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.