Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Hamile kadına saldırıda asıl zanlı tutuklandı

Manisa Turgutlu’da parkta spor yapan 4 aylık hamile Ebru Tireli’ye saldırdığı iddiasıyla gözaltına alındığı öğrenilen D.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklanan kişinin dün serbest bırakılan M.T değil, başka bir şüpheli olduğu belirtildi.

M.T.’nin avukatı Melike Ören Tak, müvekkilinin arabasının olay günü evinin önünden ayrılmadığına dair kamera kaydını mahkemeye sunduklarını belirterek delil durumu değişikliği dikkate alınarak serbest bırakıldığını ifade etmişti. Tak, “Müvekkilimin tutukluluğundan sonra olayda kullandığı ileri sürülen aracın saldırı anında evinin önünde durduğuna ait güvenlik kamerası görüntüleri bulduk. Bunun üzerine delil durumu değişikliği olduğu için savcılığa itirazda bulunduk. Emniyet kaynaklarının da yaptığı incelemede bu görüntüler doğrultusunda delil durumu değişikliğinden dolayı müvekkilim serbest kaldı. Gerçek saldırganın yakalanması için de emniyet titiz çalışmalarını sürdürüyor” demişti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.