Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

IŞİD’le El Bab’da çatışma: 4 şehit, 15 yaralı

Suriye’de sürdürülen Fırat Kalkanı harekatında, operasyona katılan Türk askerlerinin bulunduğu El Bab bölgesinde IŞİD’lilerle çatışma çıktı. Çatışmada 4 asker şehit oldu, 15 asker yaralandı. Çatışmanın sürdüğü bildiriliyor.
Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre El Bab ve civarında süren çatışmalarda Özgür Suriye Ordusu’na destek veren Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu 4 asker şehit oldu, 15 asker yaralandı. Yaralılar hastaneye sevk edildi, tedavileri başladı.
Çatışmaların El Bab merkezde bulunan ve uzun süredir hastane özelliğini yitirip IŞİD’in barınma ve silah/cephane deposu haline getirdiği büyükşehir hastanesi civarında sürdüğü bildiriliyor.
Hastanenin bulunduğu bölgenin IŞİD tarafından yoğun şekilde korunduğu ve El Bab’a hakim bir tepede bulunduğu belirtiliyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.