Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ayşenur Arslan, Hüsnü Mahalli’nin tahliye kararını yorumladı

Ayşenur Arslan, Hüsnü Mahalli’nin tahliye gerekçesinin hastalık durumu sebebiyle verildiğini belirtti ve “Bakanlık tarafından da bu karar verilmiş olabilir. Gerekçesi henüz kesin değil. Sağlık durumu oldukça kötüydü. MS hastalığı sebebiyle tedavi görüyordu, yürümesi gerekiyordu.” dedi.

031220151016477073166

Arslan ayrıca “Cezaevindeki diğer meslektaşlarımız, Cumhuriyet Gazetesi çalışanları, Ahmet Şık, Ahmet Türk gibi isimler de hemen tahliye edilmeli” diye konuştu.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/303651357″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.