Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope’a nasıl destek olabilirsiniz?

Bitcoin üzerinden destek olmak isterseniz:
18WMx47QVyTZ6XipPE65ngyB5FLqazj8XV

Patreon.com’da Medyascope’a nasıl destek olurum?

1. www.patreon.com/medyascopetv adresine gidilir.

1

2. Sağda görülen ‘Become a patron’ sekmesi tıklanır.

2

Burada standart olarak gelen 1.00 $ sekmesine destek için düşünülen aylık miktar yazılır. Bu tamamen size kalmış, bütçenize göre 1, 2, 5, 10, 100$’lık destek yapabilirsiniz. Ve ardından Continue tıklanarak devam edilir.

3. Bu sayfada isterseniz facebook hesabınızla isterseniz bilgilerinizi girerek patreon.com’a destekçi olarak üye olabilirsiniz.

3

Bilgilerinizi doldurup, Patreon kullanıcı sözleşmesini okuyup onayladıktan sonra Sign up sekmesini tıklayın. Eğer mail adresiniz ile üye oluyorsanız bir onaylama maili alacaksınız. E-postanızı kontrol edip gelen onay mailindeki linki tıklayın.

4

Bu link sizi profil sayfasına götürecek. Bu bölümü doldurduktan sonra tekrar www.patreon.com/medyascopetv sekmesine tıkladığınızda aylık desteğinizi belirleyip, kredi kartı bilgilerinizi girerek Medyascope.tv’ye istediğiniz süre boyunca destek olabilirsiniz.

5

Desteğiniz için teşekkürler!

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.