Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ankara SBF’de akademisyenlerden Anayasa sempozyumu

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde Yavuz Sabuncu anısına Anayasa sempozyumu düzenlendi. Sempozyumun açılış konuşmasını Prof. Dr. Murat Sevinç yaptı, ilk oturumda Prof. Dr. Cem Eroğul, Prof. Dr. Selin Esen ve Rıza Türmen yer aldı. Sempozyum öncesi üniversitede kalanlar ve emekli olanlar ihraç edilen akademisyenlere kendi cübbelerini giydirdi.

Açılış konuşmasında Murat Sevinç “Küçük odalarımızdan başımız dik çıkıyoruz” derken, Rıza Türmen “Bu referandumun konusu, ülkemizin demokrasiyle yönetilip yönetilmeyeceğidir” diye konuştu. Sempozyumun ikinci oturumu da Prof. Dr. İbrahim Kaboğlu, Prof. Dr. Ece Göztepe ve Prof. Dr. Fazıl Sağlam’ın konuşmalarıyla devam etti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.