Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İhraç edilen Barış Akademisyenleri’ne yardım kampanyası

Barış İçin Akademisyenler’e destek olmak için yeni bir yardım kampanyası başlatıldı.

İşlerinden atılan, seyahat özgürlüğü engellenen ve maaşlarından olan akademisyenlere destek olmak için başlatılan bu girişimin hedefi 105 bin dolar. Toplanacak bu meblağla 35 akademisyene 6 aylık bir süre için asgari bir destek sağlanması hedefleniyor. Söz konusu fon, yerel ve ulusalarası düzeyde tasfiye edilen akademisyenlere yardımcı olan Eğitim-Sen sendikası ve diğer kuruluşlarla işbirliği içerisinde yürütülecek.

Bu girişim, Research Institute on Turkey, Bostonbul, GIT-North America’nın yanı sıra ABD ve Kanada’da bulunan birçok akademisyen tarafından yürütülüyor.

Youcaring.com isimli internet sitesi üzerinden toplanan fon ilk günde yaklaşık 11 bin dolara ulaştı. Akademisyenlere destek olmak ve söz konusu girişim hakkında ayrıntılı bilgi için buraya tıklayınız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.