Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Burak Aksak’tan yeni yayınevi: Küsurat Yayınları

Leyla ile Mecnun, Ben de Özledim, Bana Masal Anlatma gibi dizi ve filmlerinin yazarı ve yönetmeni Burak Aksak yeni yayınevi Küsurat Yayınları ile edebiyat dünyasına giriş yapıyor.

Aksak, kurduğu yayıneviyle piyasa işlerinden bunalan okuyucular için yeni bir alan açıyor. Yayınevinin ilk kitabı “Liseden Arkadaşlar” Selçuk Aydemir imzalı ve 1 Nisan’da okuyucularla buluşuyor.foto

Edebiyatın farklı türlerinden yerli ve yabancı yazarların kitaplarını yayımlamayı amaçlayan yayınevi, genç yazarların kitaplarını da yayımlamayı planlıyor. Yayınevinin tanıtımında belirtildiği üzere tek  yayın politikası; okumanın dili, yaşı, cinsiyeti yoktur fikri.

1 Nisan 2017 tarihinde okuyucuyla buluşacak olan ilk kitap “Liseden Arkadaşlar” ise Selçuk Aydemir’in lise anılarını içeriyor. Aydemir çoğu insanın başına gelen lise klişelerini hiciv, mizah dolu bir dille anlatıyor. Yayınevinin ilk kitabı “Liseden Arkadaşlar”ın telif geliri ise Türk Böbrek Vakfı’na bağışlanacak.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.