Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İbrahim Kalın: “Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz Demokrasi Yürüyüşü’ne katılacak”

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim KalınBakanlar Kurulu sonrası açıklamalarda bulundu. Açıklamada 15 Temmuz darbe girişimin birinci yılında yapılacak etkinlikler öne çıktı yaptı.

2

Kalın, “15 Temmuz anma programı” konusunda şu ifadeleri kullandı:

“15 Temmuz’un birinci yılında İstanbul ve Ankara’da yapılan anıtlar açılacak. Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla o gece demokrasi nöbeti süreci başlayacak. 15 Temmuz Demokrasi Yürüyüşü yapılacak ve Cumhurbaşkanı Erdoğan da yürüyüşe katılacak. 15 Temmuz haftası anma programları 11-16 Temmuz’da yapılacak. Süre içerisinde Cumhurbaşkanımızın katılacağı birçok program olacak. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde bu programın detaylarını sizlerle paylaşacağız. Ayrıca, 15 Temmuz haftası etkinlikleri ile ilgili görsel, sözlü materyallerin de olacağı web siteleri olacak. O gece, zannediyorum, bütün vatandaşlarımız sokaklarda olacaklardır. O kutlu nöbeti hep birlikte gerçekleştireceklerdir. Özellikle yurt dışında bu çalışmaların yapılması önem arzediyor.”

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.