Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Tarihin en pahalı transferi: Neymar PSG’de!

Barcelona’nın Brezilyalı yıldızı Neymar PSG ile anlaştı. Fransız ekibinin başkanı Nasır El Helaifi, Neymar’ı transfer etmek için yaptıkları görüşmelerin son derece olumlu geçtiğini söyledi. Neymar hafta içinde Katar’ın başkenti Doha’da sağlık kontrolünden geçtikten sonra imza atacak.

neymar-333

Brezilyalı golcünün bugünkü antrenmanda takım arkadaşları ile vedalaştığı belirtiliyor. Barcelona’nın Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Neymar, teknik direktörün izniyle antrenmana katılmadı” ifadesi kullanıldı.

Screenshot_1

Tarihin en pahalı transferi

Bu transfer, tarihin en pahalı transferi olarak kayıtlara geçti. Daha öceki transfer rekoru Juventus’tan 105 milyon euro karşılığından Manchester United’a imza atan Paul Pogba’dan gelmişti. Fransız ekibi, Barcelona’ya sözleşme fesih bedeli olarak 222 milyon euro ödeyecek. Neymar’ın ise PSG’den yıllık 30 milyon euro kazanması bekleniyor. Neymar, Brezilya’nın Santos Kulübü’nden, Barcelona’ya 5 yıllığına 57 milyon euroya transfer olmuştu.

 

 

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.