Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Emma Stone, 2017’nin en çok kazanan kadın oyuncusu oldu

La La Land’deki performansıyla Oscar kazanan Emma Stone, Forbes’un açıkladığı listede Jennifer Anniston ve Jennifer Lawrence’ın önüne geçerek Hollywood’un en çok kazanan kadın oyuncusu oldu.

28 yaşındaki oyuncu son 12 ayda çoğunluğu La La Land’den gelen 26 milyon dolarlık bir kazanç elde etti.

Stone daha önce kendisinden daha yüksek teklif alan erkek partnerlerinden eşitlik adına ücretlerini düşürmelerini istediğini açıklamıştı. Bu tavrın gelecekte alacağı teklifler ve hayatı üzerinde büyük etkiye sahip olacağına inandığını ifade etmişti.

Genç yıldız yakın zamanda Steve Carrell’la beraber yer aldığı gerçek bir tenis drama hikayesi olan Cinsiyetler Kapışması’yla vizyonda olacak. Şu an için iste Netflix için çekilen Maniac ‘ta yer alıyor.  

Emma Stone’un hemen ardından 25,5 milyon dolarla Emirates havayolları ve SmartWater reklamlarında yer alan Jennifer Aniston geliyor. Reese Witherspoon’la beraber komedi dizisinde oynuyorlar.

anniston

Dior’un yüzü Jennifer Lawrence, 24 milyon dolarla üçüncü sırada yer alıyor. Geçtiğimiz yıl 46 milyon dolarlık kazancıyla liste başı olan Lawrence, bu yıl küçük bütçeli filmlerde oynamayı tercih ederek daha düşük kazanç elde etti. Arronofsky’ın son filmi Mother’da yer alıyor.

lawrence

İlk 5’te yer alan Melissa McCarthy ve Mila Kunis’i; Emma Watson, Charlize Theron, Cate Blanchett, Julia Roberts ve Amy Adams gibi isimler izliyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.